donderdag 24 april 2014

Silver Springs en Juniper Springs

Woensdag 24-04-14

Vandaag op pad naar Silver Springs en Juniper Springs
We vermijden de tollwegen en zien daardoor weer een ander stukje Florida..
Zo grappig om te zien dat het er weer heel anders uit kan zien dan in de Orlando omgeving...
Boers en stukken dat je denkt in the middle of nowwhere te zijn...
Silver Springs is een natuurpark waar zich een zoet waterbron bevind..
Bij aankomst eerst maar eens een stukje lopen over het park, ontzettend stom want de buggy ligt nog bij mijn ouders in de auto en laat die auto nou nog in Knollwood drive staan..
Gelukkig hebben we gister bij de walmart een tuigje gekocht (klinkt heel wreed maar niks is minder waar) hij heeft een schattig pluchen uiltje op zijn rug en hij kan niet weg lopen in her begin vond ie het maar niks dat ie vast zat maar hij is er nu al aan gewend en vind het prachtig dat ie zoveel mag lopen.




 Het park op zich valt een beetje tegen, er stond dat je mooi kon wandelen in de natuur en dat je speciale houten loopbruggen had nou weet niet waar ze waren maar wij hebben ze niet gezien... Ook was de helft afgesloten en konden we maar een klein stukje lopen...
Dan maar even wat eten, het is inmiddels alweer 1 uur en we kunnen niet te laat eten want het is de bedoeling om te gaan bbq in Juniper Springs...


Daarna de tour met de glasboot gedaan, dat was wel heel erg gaaf... Het water was zo mooi helder en op stukken waar er zand op de bodem lag was het echt aqua blauw.. Je zag vissen en schildpadden zwemmen..



Daarna naar de walmart gegaan en spullen voor de bbq gekocht... Op naar Juniper Springs... Ook een zoetwater bron maar dan met de gelegenheid om te zwemmen.
Nou tom tom ingesteld en gaan, helaas klopte er weer helemaal niks van en kwamen we bij een gewoon meer uit.. Nou dan daar maar even kijken en gelukkig liep daar een meneer waar ik even de weg kon vragen.. Oh hij zegt jullie zijn de enige niet hoor welk gps systeem je ook gebruikt je komt altijd hier terecht dus waar dat nou aan ligt ???
Hij kon ind in ieder geval vertellen dat we nog 7 mile door moesten rijden.. Ook weer in the middle of nowhere.. 
En ja hoor bordjes met Juniper Springs
Even entree betaald a $5.- pp
Spullen mee en ja hoor een kleine bron met helder aqua blauw water...



 Zag er mooi uit dus snel de kleren uit en naar het water toe, ja daaaggg je denkt toch zeker niet dat ik daar in ga brrrr hier krijg ik een hartverzakking van nee dat doe ik de baby in mijn buik niet aan ;-) Chaze wil er ook met geen mogelijkheid in, tis net zijn moeder wat dat betreft.
Bikkels Peter, Jose en Tim durfden het wel aan... Wat wel grappig was was dat er allemaal kleine visjes zwommen die weer aan je voeten gingen zitten dus was net dokter fish..
We hadden wel besloten dat we toch maar niet gingen bbq het was al 6 uur en voordat je alles klaar hebt dat zou te lang duren want om 8 uur zou het park dicht gaan, dan maar onderweg wat eten en morgen bij het huis bbq.




Dus heerlijk gegeten bij Sante Fe en daarna naar huis...





Slaap lekker...

1 opmerking:

  1. Lekker natuur gesnoven hoor. Hoe staat het met het zwemvest?
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen