donderdag 17 april 2014

Schema..

Maandag 21-04-14 vertrekken wij vanaf Schiphol met Delta Airlines naar Orlando...

Chaze is helemaal gek van vliegtuigen en ik ben benieuwd hoe hij het dit keer vind.
Vorige keer naar Zweden vond ie het al geweldig, maar sinds hij met opa en oma regelmatig bij schiphol is wezen kijken naar de vliegtuigen is zijn passie alleen maar groter geworden, de oh's en de ah's zijn niet van de lucht..
Toch ben ik wel benieuwd hoe hij zich tijdens de hele vlucht gaat gedragen, het is toch wel een eind en zoals het vorig jaar ging met een eigen bedje aan de muur dat zit er helaas niet meer in.
Ook komen we vrij laat aan, Amerikaanse tijd 23:00 dus dat betekend 5 uur in de ochtend NL tijd, poeh!!!

Voor de eerste week zijn we dus met zijn 7 en en hebben we een aantal dingen in het vooruitzicht staan.
Zo willen we naar silver springs en juniper springs, eerst zullen we naar silver springs gaan wat een soort van park is en waar je met een glasbodem boot kan varen en op een loopbrug door de natuur kan wandelen.
Daarna gaan we door naar Juniper springs we halen dan van te voren ons vlees en en lekkere barbeque producten, want in Juniper Springs kan je in de buiten lucht barbequen en in de bron die er bij zit kan je zwemmen... Dat barbequen in de natuur hebben we in de smokey mountains al eens gedaan en dat was echt grappig...

Ook gaan we in de middag een keer naar down town Disney en nemen we de boot en de monorail. Een leuk uitje waar verder geen kosten aan verbonden zijn.. Altijd leuk...

Gister via het Florida Forum op een site terecht gekomen waar je goedkope tickets voor Aquatica kan kopen, normaal kost een dagticket $48.- nu had ik een dagticket voor $28.- kijk dat zijn nog eens leuke savings.

Jan en Joyce (Tim zijn ouders) zullen op zaterdag 26-04-2014 aan hun roadtrip beginnen en dan zijn we dus nog 3 daagjes met Peter en Jose (mijn ouders) die zullen namelijk op maandag 28-04-2014 weer terug naar NL vertrekken.
Op dinsdag 29-04-2014 zullen wij aan onze roadtrip beginnen.
En dit is ons schema.

29-04  Davenport- Sarasota
30-04 Sarasota-Fort-Meijers (Sanibel Island)
01-05 Fort-Meijers - Naples
02-05 Naples - Homestead
03-05 Homestead (Hele dag Keywest) - Homestead
04-05 Homestead (Maimi south beach) - Fort Lauderdale
05-05 Fort Lauderdale - West Palm Beach
06-05 West Palm Beach - Davenport

06-05-2014 t/m 25-05-2014 Davenport

Natuurlijk zullen we vanuit het huis in Davenport ook nog genoeg ondernemen maar daar zijn verder nog geen plannen voor...

Wordt vervolgd
 onze slaapkamer...
 het spectaculaire uitzicht
 de woonkamer
De eetkamer...

1 opmerking:

  1. Dat ziet er echt super uit. Ik ga zeker met jullie meelezen!! Ik dacht al dat wij lang gingen met net iets meer dan 4 weken hahaha. Ik kan me overigens niet aanmelden op je blog, misschien is dat de bedoeling :).

    BeantwoordenVerwijderen