maandag 14 april 2014

Nog een weekje en dan is het weer zo ver, we gaan dan voor 5 weken naar The Sunshine State..

Dit jaar doen we het iets rustiger aan qua roadtrip, in 2012 hebben we 3 staten aan gedaan Florida, South Carolina en Georgia.
Vorig jaar 4 staten Florida, Alabama, Tennessee en Georgia waarvan een week in The Smokey Mountains...Geweldige trips die ik helaas niet geblogd heb :-(

Aangezien ik dit jaar zwanger ben van de tweede ukkepuk en we er dus een van 1.5 bijna 2 hebben rond lopen wilden we het dit jaar wat rustiger aan doen en eigenlijk helemaal geen roadtrip maken..
Maar goed 5 weken lang in je villa zitten zagen we toch ook niet helemaal zitten en begon het toch weer te kriebelen.
Dit keer blijven we dus gewoon in Florida en gaan we vanaf Davenport, naar Sarasota, Fort meyers waar we Sanibel Island bezoeken, Naples, Homestead waarvan we een volledige dag naar Key-West trekken, daarna langs Miami rijden en een bezoekje brengen aan South Beach dan overnachten in Fort Lauderdale en afsluiten met een overnachting in West Palm Beach.

Voor de roadtrip zullen we een week in onze villa Sunset Ridge verblijven vanwaar we verschillende daytrips maken met mijn ouders en Tim zijn ouders.

Mijn ouders zullen na een week gezamenlijk in de villa weer vertrekken naar Nederland, Zij zijn dan ook 5 weken in de villa geweest.
Tim zijn ouders zullen een roadtrip van 10 dagen maken, en daarna keren we weer gezamelijk terug in de villa waar we nog een aantal dagen samen zullen zijn, zij vertrekken na een vakantie van 3 weken waardoor we met ons eigen gezinnetje Tim, ik en Chaze nog 2 weken heerlijk samen van de villa kunnen genieten...

Wordt vervolgd....

Onze villa Sunset Ridge in Davenport Florida
En het heerlijke zwembad, kunnen niet wachten om een sprong te nemen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten